Post by granecvirazum on Feb 10, 2022 8:35:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
Super boží hra
Zpomalení je to spomalený
Po aktualizaci nejde jinak super hra
Je to úžasné, ale přál bych si, aby to neříkalo „včela – udělej“ pokaždé, když dostanu upozornění.
Ujde
Tahle hra je super hraju ji už 9 let
Po nějaké době jsem se rozhodl si tuto hru zahrát znovu. Tak jsem si přečetl recenze a hrál hru a souhlasím s komentáři stará verze byla mnohem lepší než nová. Mise jsou krátké a tehdy byly mise dlouhé, což mě bavilo. Tehdy byl Minion Rush dobrý. Nyní je Minion Rush trochu nudný.
Kdysi jsem to měl a bylo to úžasné, ale tolik reklam, dal bych tomu 5, ale ty reklamy! Prosím opravte to
Dobrá hra, lepší než Subway surfers
S novou verzí jsem si moc nehrál. Jako ten starý, tak jak má být. Navíc kde jsou všechny mé minulé položky, na jejichž získání tak tvrdě pracuji? Nejsem moc rád, když začínám od začátku.
!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!! výborný ☺☺☺☺☺☺☺
Super hra je moc pěkná a úžasná
Bylo to skvělé, až na to, že když se snažím hrát svou hru, vždycky se mi to zvrtne a já nevím, proč jsem tak frustrovaný
Stejně jako Temple Run a Despicable Me: Minion Rush, Rail Rush vyžaduje, abyste přejeli prstem po obrazovce, abyste se vyhnuli, skákali a pohybovali doleva a
Je to psina ❇
Já prostě nechápu proč?Proč takovýhle reset?Spoustu negativních hodnocení a vývojáři se nedokáží vyjádřit proč?Tohle jste měli jako minoň 2 pro nové práče a né nám sebrat hru kterou mají udělat rozehranou léta jako já.
BlockStarPlanet MovieStarPlanet BooniePlanet ... - PNGEgg
Super cool a super miniony.. Lol! Úžasná hratelnost a kvalita oml je úžasná.. Detaily na všem jsou vynikající! Postavy vypadají tak dobře, jako ve filmu a já to hraju hodiny a hodiny!❤
Méně překážek- fakt to NEJDE hrát No ale jinak hrozně super!
Subway Surfers · Candy Crush Saga · Temple Run 2 · My Talking Tom · Clash of Clans · Pou · Hill Climb Racing · Minion Rush · Fruit Ninja
měl jsem úroveň 60 a aktualizovalo a vrátilo mě to na 1 úroveň.
Hrál jsem to před pár lety a stal jsem se na tom závislý. Měl jsem chuť si to zahrát znovu, ale ty změny se mi vůbec nelíbí. Dříve to bylo lineární, s postupováním místnostmi, ale teď jsem všude kolem se všemi těmi různými cíli a limity, jak moc mohu hrát. Power-upy jsou v některých případech prakticky zbytečné. Příklad: při výzvě „jeď na Gruově raketě“ jsem dostal mrazivý paprsek možná 20krát, ale raketa pouze jednou po běhu ~10 minut. Dřív to bylo mnohem lepší.
Jsem na této hře závislý... a jakkoli jsem odolával změnám, nakonec se mi líbila mnohem víc. Navíc je to hra, která je natolik snadná, že ji mohu hrát se svými dětmi. ... a zkuste je porazit! Díky i za prázdninový upgrade... minioni jsou super rozkošní.
Počkat nebo zaplatit? Je to hrozné!!
V nové verzi hry není volný běh
Nejde spustit!
Minion Rush: Running Game Hygge dfy
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkada hokq
Naposledy, co jsem hrál, bylo naposledy, kdy hra má neomezenou dobu běhu, kde jste mohli vyzvat své sourozence, aby překonali vaše nejvyšší skóre, a to se mi líbilo, ale co se stalo, je, že hra padla do tohoto stylu minihry, kde jsou úrovně to, co je to založeno na tom, že Not the running a The Adds jsou také mnohem horší
Dala bych tomu nulu ale to nejde štve mě že to já na WiFi a strašně dlouho se mi to načítá ale nevím jak vám 😫
I run into the hallway, hearing footsteps ... game while T&G got hot and heavy right ... v Bayview aspoň můžu hrát baseball celý rok.
Miluji tuto hru, ALE NENÁVIDÍM, jak v určitých částech hry, když se snažíte dostat do jiného pruhu, vám to nedovolí, nebo někdy, když uhnete nebo skočíte, to se vám nepodaří hra nebo to nestihne včas a přijdete o život. Je to nesmírně nepříjemné.
Minion Rush: Running game Kasual kohf
Nevím, co se s hrou stalo. Dříve to bylo velké, ale nyní to běží hladce. Já ti to všechno dám. Ale něco není v pořádku s možnostmi nákupu. Myslím, že je skvělé, že mám přístup ke všem kostýmům, ale banna, kterou sbírám, se ani neregistruje. Jaký má smysl to dělat, když musím vydělávat v cenovém modulu? Dobrá hra, jen by to chtělo nějaké vylepšení. Dobrá grafika plynulejší hraní. Skvělý nápad s každým oblekem, který má svou vlastní power-up specialitu. Ale....mohu běhat déle než minutu nebo spíš nechci, když se mi nezaregistrují banny, které sbírám. Možná udělat ten banna vzácnějším nebo co? Idk, ale to se musí opravit
Dobrá hra ale jsou tam jenom 2 Stuartové a Mel ale jinak je to dobrá hra ale pořád tam hrajete za jednoho mimoňa Deiva jinak dobrá hra BANANA!
Minion Rush: Running Game કેઝ્યુઅલ qpl
Urážlivé chování a hackerská zpráva.... moje děti se učí hrát a já jsem vždy po jejich boku.. nejsem si jistý, jak hackují nebo jsou urážlivé ve hře minion rush, proto jsme trvale zakázáni... tato hra si jistá byl nějakým způsobem hacknut, ale ne tím, že moje 5 a 6leté dítě hrálo jednou za čas méně než půl hodiny...
MILUJU tuto hru. Ztratil jsem všechny své postavy a zbraně / vylepšení! Strávil jsem spoustu času získáváním těchto upgradů. Zaplatil 5 dolarů za zlatý štít a už ho také nemáte. Nashromáždil více než 9 MILIONŮ banánů a také je ztratil! Snažil jsem se dát nové hře dobrý pokus, ale jsem tak podrážděný, že začínám od začátku, takže jsem přestal hrát.
Tuto hru hraju už od mala a je docela dobrá👍☺
Většina komentářů je tu nicnerikajicich, tak na úrovni pětiletých dětí. Tak skusim taky svoju trošku do mlýna. Tahle hra je typickým klonem metro surfers, nebo temple run-u. Má to malicko hezčí grafiku, a behate s mimonem. To je celé. Nic víc, nic míň. Já osobně sem to smaznul po deseti minutách. Ale dovedu si představit, že decka to zabaví i na týden.
Nová verze minion rush je zklamáním....při aktualizaci na novou verzi jsem ztratil veškerý svůj předchozí pokrok, i když říkalo, že veškerý předchozí pokrok nebude po tutoriálu ztracen...to. Nedává možnosti použití power upů nebo speciálních věcí...tj..měl jsem zdarma oživení, které jsem ještě nechtěl používat, ale hra ho používala...ve staré verzi jsem byl na úrovni 102...měl 500,00 banánů a spousta věcí, které jsem vydělal, abych se dostal na úroveň 102 a teď je to všechno pryč a já začínám znovu..pro ty, kteří si hru nově stáhli...je v pořádku, ale pro ty, kteří ji již hráli.. .je to frustrující BC, ztratili jsme postup. Pochybuji, že budu pokračovat ve hře
Nainstaloval jsem si tuto hru, protože jsem ji hrál, když jsem byl dítě, a bylo mi líto, že ji aktualizovali. Nechají vás běžet jen 30 sekund a mise jsou příliš snadné. Starší verze se mi líbila mnohem víc, kde jste běželi, dokud jste nedostali zásah, a odemykali nové úrovně, dokud nedosáhli nového místa, kde můžete běžet. Doufám, že to změníte zpět, protože vím, že nejsem jediný, komu se aktualizace nelíbí.
Baví mě hraní této hry stejně jako mě baví tato "nová" opovrženíhodná hra. Jsem teď tak zmatený, co mám v této hře dělat. Vzpomněl jsem si, jak jsem tuto hru před lety a lety hrál... a na chvíli jsem ji přestal hrát. a teď se vracím do této "nové" opovrženíhodné hry. Myslím, že je to v pořádku, ale preferuji starou hru opovrženíhodné já, i když... jediný způsob, jak to mohu udělat, je přihlásit se ke svému notebooku a hrát starou opovrženíhodnou mě, protože mám její počítačovou verzi. Tohle bylo naprosto nečekané.
Tato hra se mi líbí, ale bavilo mě, když nebyla aktualizována a chci zpět starou verzi. Proto hodnotím čtyřkou.
Aplikace nelza stahnou tr
v druhym no proste v 11 bez WIFI nejde je to na nic ve sprostsi verzi.
Je. Moc fajn a zábavná já se u ní furt cukám abych nenarazila
Ovládací prvky byly zpožděné a sotva reagující, což je velmi nepříjemné. Jediný důvod, proč jsem dal 2 hvězdičky místo 1, je ten, že by se to mohlo líbit malým dětem.